Logo van de site

Vervolg over mij

Ik creëer met vooral natuurlijke producten (werkt altijd beter, lief voor mens, dier & aarde ) een geweldige (bruids-) look. Daarbij kan ik je haar ook voorzien van natuurlijke highlights zodat de geweldige looks op Pinterest ook voor jou binnen handbereik liggen. Daarnaast geef ik je met alle liefde een berg advies voor de beste verzorging van jouw unieke uiterlijk. Ik kies niet voor plamuur en suikerspin, maar voor een luchtige en gezonde uitstraling. Laat jouw mooie punten knallen, en werk je mindere punten weg. Zo simpel is het. En wat zo fijn is…dat kun je ook gewoon zelf! Met de juiste producten kun je echt verbetering merken aan je huid en haar. Een natuurlijk verzorgde uitstraling en glanzende lokken liggen binnen handbereik. Neem ook eens een kijkje in de Shop voor 100% natuurlijke huid- en haarverzorging, en minerale (natuurlijke) make-up.

Liefs, Charlotte
Slide
Slide
Slide
Slide
bruiden

Charlotte is een hele lieve en goede kapster. Ze wist na het laten zien van een aantal plaatjes precies wat ik wilde en ze geeft goed advies over wat wel of niet past bij jouw trouwjurk. Ze werkt met fijne producten waardoor je kapsel stevig zit. Ik ben nog steeds onwijs blij met mijn trouwkapsel, het was echt prachtig en bleef de hele dag goed zitten. Nogmaals super bedankt! Je bent een topper.

Jacolien

Ik was heel blij met het bruidskapsel en de visagie. Het heeft de hele dag mooi gezeten, veel complimenten over gehad. En als ik mijn trouwfoto’s bekijk…nog op de dag van vandaag blij mee. Ook is Charlotte een gezellig persoon, waarbij ik de dag al ontspannen begon door dit verwenmomentje!

Tamara

“Wat een topper ben je! Mijn haar zat de hele dag stevig. Ik heb zoveel complimentjes gehad over hoe mooi het was. Het was ook heerlijk om de dag zo relaxed te beginnen. Dank je wel!”

Anne-marie

“Bij Charlotte kun je terecht voor een feestkapsel, maar ook als bruid ben je aan het goede adres. Ze neemt alle tijd voor je tijdens een proefsessie, is geduldig, vriendelijk en enthousiast. Het resultaat is dan ook dat je een hele dag mag stralen!”

Arianne

Als je met mij aan de slag gaat dan:

  • Help ik je knopen door te hakken bij het kiezen van de juiste look
  • Kijk ik naar jouw persoonlijke uitstraling
  • Adviseer ik je over top producten die bij jou passen
  • Mag je me alles vragen
  • Krijg je inspiratie om jezelf weer mooi te maken
  • Kan ik jou omtoveren tot een sprankelende en stralende bruid
  • Maar je ook tips geven over je dagelijkse beauty routine
  • Sprankelend en stralend, we gaan niet voor minder!