Logo van de site

Vervolg over mij

Ik creëer met vooral natuurlijke producten (werkt altijd beter, lief voor mens, dier & aarde ) een mooie (bruids-) look. Daarnaast geef ik je met alle liefde advies voor de beste verzorging van jouw unieke uiterlijk. En wat zo fijn is…dat kun je ook gewoon zelf! Met de juiste producten kun je echt verbetering merken aan je huid en haar. Een natuurlijk verzorgde uitstraling en glanzende lokken liggen binnen handbereik. Neem ook eens een kijkje in de Shop voor natuurlijke huid- en haarverzorging.

Liefs, Charlotte
Slide
Slide
Slide
Slide
bruiden

Charlotte is een hele lieve en goede kapster. Ze wist na het laten zien van een aantal plaatjes precies wat ik wilde en ze geeft goed advies over wat wel of niet past bij jouw trouwjurk. Ze werkt met fijne producten waardoor je kapsel stevig zit. Ik ben nog steeds onwijs blij met mijn trouwkapsel, het was echt prachtig en bleef de hele dag goed zitten. Nogmaals super bedankt! Je bent een topper.

Jacolien

Ik was heel blij met het bruidskapsel en de visagie. Het heeft de hele dag mooi gezeten, veel complimenten over gehad. En als ik mijn trouwfoto’s bekijk…nog op de dag van vandaag blij mee. Ook is Charlotte een gezellig persoon, waarbij ik de dag al ontspannen begon door dit verwenmomentje!

Tamara

“Wat een topper ben je! Mijn haar zat de hele dag stevig. Ik heb zoveel complimentjes gehad over hoe mooi het was. Het was ook heerlijk om de dag zo relaxed te beginnen. Dank je wel!”

Anne-marie

“Bij Charlotte kun je terecht voor een feestkapsel, maar ook als bruid ben je aan het goede adres. Ze neemt alle tijd voor je tijdens een proefsessie, is geduldig, vriendelijk en enthousiast. Het resultaat is dan ook dat je een hele dag mag stralen!”

Arianne

Als je met mij aan de slag gaat dan:

  • Help ik je knopen door te hakken bij het kiezen van de juiste look
  • Kijk ik naar jouw persoonlijke uitstraling
  • Adviseer ik je over fijne producten die bij jou passen
  • Mag je me alles vragen
  • Kan ik jou helpen met een mooie en natuurlijk uitziende bruidslook.
  • Sprankelend en stralend, we gaan niet voor minder!