Logo van de site
Logo Style studio Charlotte

voor vrouwen met gevoel voor stijl

 

 

 

Wat goed dat je de proefmonsters van Maria Nila Head & Heal gaat aanvragen. 

Het is echt tijd om wat aan je nare hoofdhuid probleem te gaan doen. Roos en jeuk dat is snel verleden tijd! Breng je hoofdhuid tot rust en geniet van zachte en pure ingrediënten.

Ervaringen van mijn klanten

De Head & Heal shampoo van Maria Nila ben ik op aanraden van Charlotte gaan gebruiken. Ik gebruik deze nu al een jaar en ben echt tevreden over het resultaat. Een hoofdhuid zonder plekjes en ik hoef mijn haar echt maar 2x in de week te wassen! Ik gebruik zelf de combinatie met het haarmasker. Echt een aan rader!
Bernice Dijkshoorn
verpleegkundige en mama van twee
Ik ben heel blij met de shampoo van Head & Heal. Ik had steeds jeuk op mijn hoofd. Dat is nu gelukkig weg! Ik was eerst wel een beetje sceptisch, want ik heb lang haar en was bang dat de flessen snel leeg zouden zijn. Ik was verbaasd! Ik doe bijna drie maanden met een setje! Ik gebruik shampoo, conditioner en het haarmasker. Top!
Janneke Schimmel
Trotse mama van twee
Maria Nila head en hair heal
Maria Nila Head & Hair Heal

© Copyright Stylestudiocharlotte/shop